Услови за испорака

Информација за плаќање и испорака за онлајн продавницата на НутриМедико

МОЖЕН ИЗБОР ЗА ИСПОРАКА

Начинот на испорака на продуктите од нашиот магацин или продавница може да биде со физичка достава или по електронски пат, што зависи од вашиот избор при нарачувањето.
При директна достава се користи поштенската адреса означена на нарачката. Ние користиме услуги на стандардна поштенска испорака или курирски сервис. Цените што се применуваат се според важечкиот ценовник на доставувачот. Ние не ја гарантираме важноста на цените на услугите на денот на комплетирањето на нарачката. Реалната цена на испораката ќе се пресмета според важечкиот ценовник на доставувачот со моментот на одјава пред комплетирање на нарачката.
Доставата по електронски пат (е-пошта) се прави на адресата што е посочена на нарачката.

Обработка на нарачките за испорака

Направените нарачки се пакуваат и се испорачуваат односно се доставуваат електронски во рок од 3 (три) работни дена.

Можности за плаќање

Плаќањата што може да се направат преку нашата мрежна страница се со примена на платежни и кредитни картички.

Ние ги прифаќаме следниве картички: MasterCard, Visa и Diners.

Безбедност на податоците и онлајн плаќањата
МетаМедико ДООЕЛ Скопје, подружница НутриМедико, ги применува најновите мерки за целосна безбедност на вашите лични податоци зачувани кај нас. Сите информации се шифрирани за да се обезбеди целосна безбедност на каква било чувствителна информација. Прочитајте повеќе во Политиката за приватност на онлајн продавницата на НутриМедико.
Безбедноста при онлајн плаќањето е наш основен приоритет што се обезбедува преку сервисот на соодветната банка и добавувачот на интернет-услугите.
Наплата на нарачката
Ако е одобрена трансакцијата со вашата картичка, износот ќе се резервира веднаш, а потврда за нарачката ќе се испрати на вашата адреса од е-поштата. Наплатата нема да се реализира до моментот на испорака на нарачката.
Ако не е одобрена трансакцијата со вашата картичка, нарачката ќе биде откажана. Во таков случај ве молиме да ги контактирате банката или добавувачот на картичката.

Подарок-картички

За купување или користење на услугите од МетаМедико ДООЕЛ Скопје, подружница НутриМедико преку мрежната страница или директно во канцеларијата, можете да ги користите нашите печатени или електронски подарок-картички.
За онлајн плаќање со подарок-картичка, следете ги следниве чекори:
1. Одберете можност за користење на подарк-картичката кога плаќате при одјавување.
2. Во означеното поле внесете го бројот на подарок-картичката или ПИН-кодот (ако се бара).
3. Потврдете ја примената на подарок-картичката при нарачката.
Можете да употребите подарок-картичка за вкупната онлајн нарачка или да ја комбинирате со другите методи на плаќање.

Дали имате други прашања?

Потребна ви е помош? Прашајте! Нашата е-пошта за прашања од клиентите е: [email protected]
Ние сме секогаш подготвени да ви помогнеме.
Ажурирано: 1 февруари 2021 година

Кошничка
Facebook X Instagram YouTube
Start typing to see products you are looking for.