Previous slide
Next slide

ВОЛШЕБНАТА ФОРМУЛА ЗА ПОСТИГНУВАЊЕ ДОБРО ЗДРАВЈЕ, ВИТО ТЕЛО И БИСТАР УМ ВО СЕБЕ ВКЛУЧУВА:

Правилна исхрана

Човекот не може да мисли исправно, љуби добро и спие убаво ако не се храни правилно

Прочитај повеќе

Физичка активност

Без физичка активност не е можно остварување на поставените цели за воспоставување и одржување на здрав животен стил

Прочитај повеќе

Контрола на стресот

Човекотне може да мисли исправно, љуби добро и спие убаво ако не се храни правилно

Прочитај повеќе

Д-р Делиниколов:

„НутриМедико“ им дава стручна поддршка на сите лица што имаат потреба и определба да почнат и да одржуваат постојан здрав начин на живеење. За да се постигне ова, неопходно е:

  • балансирање на сите здрави животни навики со постојаните предизвици на секојдневното живеење,
  • доживотна определба и
  • напор за задоволување на животните потреби коишто обезбедуваат чувство на физичко, ментално, професионално и социјално задоволство.

Дали имате здрав животен стил?

Персонализирана проверка

Нутритивни алатки

Прехранбен продукт

Балансирани рецепти

ПЕБА диета

Информации и новини

Дигестивен систем

Во текот на растот и развојот, човекот употребува разновидна храна според физичката состојба, составот, квалитето...

Continue reading

Кој е мојот индекс на телесна маса (BMI)?

Кои се моите дневни енергетски потреби? Колку и каква храна треба да консумирам?

Зошто да не изберете нас?

120

Задоволни клиенти

345

Консултации

76

Успешни приказни

Кошничка
Facebook Twitter Instagram YouTube
Start typing to see products you are looking for.