НутриМедико
 
 
 
mk | en
 
 
Пребарувај
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Советувалиште

Како да постигнам здрава телесна тежина и како да ја одржувам?

Препознавањето на телесната тежина како мерило за здравствениот статус на луѓето е веројатно општо прифатен параметар и највероватно постои oд најраниот период на организираните човечки заедници.Се до пред нешто повеќе од стотина години поголемата телесна тежина и заобленото тело поради масните ...
Прочитај повеќе......

„Вие сте тоа што јадете, затоа немојте да сте брзи, ефтини, лесни и лажни“

Со напливот на многу информации во медиумите поврзани со исхраната, особено на интернет, најверојатно се чувствувате збунето. И да знаете дека не сте единствени. Бомбастичните наслови ве тераат да мислите дека ставовите поврзани со правилната исхрана се менуваат многу често и се оспоруваат со ...
Прочитај повеќе......